"Шіттс Крік": Про що серіал, який став тріумфатором "Еммі"

Попри те, що у серіалу "Шіттс Крік" вже шість сезонів, він несподівано став тріумфатором однієї з найпрестижніших кінопремій

"Шіттс Крік": Про що серіал, який став т…

Depo.ua розкаже, про що цей серіал.

Несподівано на премії "Еммі" найкращим комедійним серіалом став "Шіттс Крік". Також відзначили майже весь акторський склад, який грає головні та другорядні ролі. При цьому раніше про цей серіал було майже не чутно і таких серйозних нагород він не отримував. Завдяки "Еммі-2020" проект заграв новими фарбами і став більш помітним. 

"Шіттс Крік": Про що цей серіал

 

У серіалі розповідається про родину Роуз, яка колись була дуже багатою. Батько – глава родини – Джонні Роуз став мільярдером завдяки своїй мережі відеосалонів. Дружина Джонні – Мойра – зірка мильних опер. Також у родині є двоє дорослих дітей – Девід та Алексіс. Проте через шахрайські дії менеджера родина втрачає свої статки і переїздить до маленького містечка Шіттс Крік, де у них залишилася нерухомість.

Проте спершу родина живе у мотелі. Без грошей, без розкоші, без звичайного кола спілкування. У містечку, жителі якого відрізняються від тих людей, до яких вони зникли за часів багатства. Родині доводиться багато спілкуватися один з одним, чого раніше не було.

Попри те, що серіал запустили у 2015-му, слава до нього прийшла лише у 2017-му, коли Netflix придбав права на його показ і почав транслювати у своєму стрімінговому сервісі. 

"Шіттс Крік": Акторський склад та ідея серіалу 

Шіттс Крік актори

Найяскравішою родзинкою цього серіалу є той факт, що ролі батька та сина грають справжній тато і його нащадок. 

Юджин Леві

73-річний Юджин Леві – канадський актор, який грав в "Американському пирогу" і ще у 100 фільмах. Саме йому Ден, його син та ідейний натхненник серіалу, запропонував головну роль. 

актори Шіттс Крік

37-річний канадський актор Ден Леві виконує роль Девіда Роуза, сина мільярдера, що збанкрутував. Він став і режисером серіалу, це був його дебют у цій професії. До речі, його фільмографія не така вже й багата: він брав участь лише у п'яти проектах. 

Ден Леві

Саме завдяки тому, що Ден почав розмірковувати над тим, як виглядали б найвідоміші сімейства, у яких мільйони і мільярди, якби вони втратили усі статки, і з'явилася на світ ідея та сам серіал. 

Мойру довірили зіграти канадській зірці Кетрін О'Харі, відомій по фільму "Сам удома", щоправда, після своєї знаменитої ролі акторка зіграла ще у безлічі фільмів. 66-річна Кетрін яскраво втілила роль теледіви та дружини мільярдера. 

Кетрін О'Хара

Роль Алексіс дісталася 33-річній канадській акторці Енні Мерфі. У її доробкові також не так багато ролей – усього п'ять. Проте це не завадило жінці вправно зіграти дочку мільярдера. 

Енні Мерфі

Трейлер "Шіттс Крік"

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme