Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Про це повідомляє інормацінйи портал zaxid.net.

Так, стало відомо, що дорогу, яка веде від вулиці Замарстинівської до смт Брюховичів, відремонтують. Виконавчий комітет Львівської міської ради під час засідання 25 вересня передбачив кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на цю дорогу.

Дорогу від вул. Замарстинівської до Брюховичів реконструюють


Відомо, що мерія передбачила 100 тис. грн для ЛКП «Львівавтодор» на виготовлення ПКД на реконструкцію вулиці Замарстинівської від будинку № 274 до межі міста. Ця вулиця, протяжністю близько 3,5 км, веде до смт Брюховичі, і перебуває в поганому стані.

«Там облаштують дощову каналізацію, реконструюють дорожнє покриття, буде пішохідна зона. Велодоріжку та зовнішнє освітлення місто облаштувало раніше», — пояснює директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець

Окрім того, виконком виділив 100 тис. грн на виготовлення ПКД на продовження трамвайної колії на вул. Миколайчука до міської лікарні швидкої допомоги.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що знищений спорткар Chevrolet Corvette C8 повністю знищили в ДТП, від авто мало що залишилося.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові виявили труп молодого чоловіка зі щетиною, поліція шукає родичів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині два легковики зіткнулися лоб у лоб - кров та два тіла на дорозі.