• Головна
  • Із 28 вересня вулицю Бандери у Львові закриють на ремонт: схема об'їзду
18:13, 25 вересня 2020 р.
Надійне джерело

Із 28 вересня вулицю Бандери у Львові закриють на ремонт: схема об'їзду

Вулиця Бандери, фото: Олександр Мазуренко

Вулиця Бандери, фото: Олександр Мазуренко

У понеділок, 28 вересня, вулицю Степана Бандери у Львові закриють на довгоочікуваний ремонт. Недоступною для проїзду буде ділянка від вул. Чупринки до вул. Антоновича. Загалом, проїхати транспортом по Бандери буде неможливо до 1 травня 2021 року.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, реконструкцію вулиці Бандери у Львові здійснює ТзОВ "Онур" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Водіям пропонують об'їжджати відповідно до затвердженої тимчасової схеми організації дорожнього руху. Трамваї теж курсуватимуть за зміненим маршрутом.

Роботи на вулиці Бандери триватимуть у три етапи: спершу перекриють ділянку від Чупринки до Антоновича, далі - від Антоновича до Героїв УПА, а потім - від Героїв УПА до Городоцької. У рамках реконструкції планують повністю замінити дорожній одяг, трамвайні колії та тротуари, інженерні мережі. Посередині вулиці облаштують проїзну частину і суміщені з нею нові трамвайні колії. З обох сторін дороги будуть велосмуги та велодоріжки на окремих діянках. Для машин "швидкої" та інших спецслужб зроблять "кишені" для тимчасової стоянки тощо. Загальна вартість усіх робіт становить 209,5 млн грн.

Нагадаємо, на час ремонтних робіт планують низку змін у русі громадського транспорту. Як курсуватимуть трамваї та автобуси, сайт 032.ua писав ТУТ.

Читайте також: Fridays For Future: Львів приєднався до світового Кліматичного страйку, - ВІДЕО

За матеріалами Львівської міськради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #вулиця Бандери #реконструкція #ремонт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...