Стрічка новин
Сьогодні

Стало відомо, як виросте зарплата українців в 2021 році

25 Вересня 2020, 18:41
no image

Середня заробітна плата українців в наступному році повинна збільшитися на 15%

Мінімальна зарплата в Україні повинна зрости на 30%, середня – на 15. Такий прогноз в інтерв'ю українському виданню зробив заступник глави Національного банку України Дмитро Сологуб. Зростання зарплати будуть враховувати в новому прогнозі Національного банку України за жовтень.

За словами Сологуба, ефект переносу очікується більш спокійний, враховуючи, що економіка України буде слабкою і тільки почне своє відновлення після кризи. За оцінками регулятора, при зростанні мінімальної зарплати на 30%, середня зарплата в країні збільшиться приблизно на 15%. Крім того, представник Національного банку заявив про те, що зростання мінімальної заробітної плати в країні не буде мати великого впливу на курс долара, в той час, як на інфляцію матиме "невелике, але не таке значне" вплив.

Нагадаємо, раніше "Економічні Новини" повідомляли про те, що Україна в цьому році втратила можливість отримати два транші МВФ. Сологуб заявив про те, що зараз Києву потрібно домовитися про один кредит, так як до нього прив'яжуть держбюджет на наступний рік.

Залишити коментар:
Подписаться
Уведомить о
0 Комментарий
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Відео
Всі статті