У школах Івано-Франківська доручили зібрати підписи на підтримку Марцінківа, але місцева влада це заперечує. Про це розповіли у виданні "Галка".

Вранці, 25 вересня до редакції видання звернулися представники трьох шкільних та дошкільних навчальних закладів Франківська. Вони розповіли, що департамент освіти і науки міста дав їм доручення зібрати підписи на підтримку Руслана Марцінківа.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з їхніми словами, бланки з підписами за підтримку чинного мера доручили здати до 16:00 25 вересня.

Бланк для підписів: Галка

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Директор Департаменту освіти і науки міської ради Івано-Франківська ігор Максимчук прокоментував цю ситуацію і сказав, що подібних доручень навчальним закладам не давали.

"Такого точно не було. Ніхто такі бланки в школи не направляв однозначно. З Департаменту освіти - так точно. Напевно, таких бланків є дуже багато по Івано-Франківську, десь у відповідних пунктах. Але точно ніхто не зумовлює таке робити в навчальних закладах " - сказав Ігор Максимчук.

ігор Максимчук, фото: Департамент освіти і науки Івано-Франківська

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що кандидат у мери Києва Притула запропонував перенести столицю до Кропивницького

Як повідомляв портал "Знай.uа", німецькі лікарі розкрили правду про здоров'я Кернеса

Також, "Знай.uа" писав, що мера Дніпра Філатова атакували "клони" перед виборами