• Головна
  • У Львові дадуть 100 тис. грн на короткометражне кіно
20:02, 25 вересня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові дадуть 100 тис. грн на короткометражне кіно

Фото ілюстративне,  Jeremy Yap

Фото ілюстративне, Jeremy Yap

25 вересня на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради погодили рішення про надання фінансової підтримки ГО "Віз-Арт". Громадська організаціє скерує кошти на зйомку короткометражного фільму.

Як передає 032.ua, заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко повідомив, що раніше у Львові відбувся фестиваль короткометражного кіно Wizz Art. На події обрали переможця глядацьких симпатій та анонсували надання фінансової підтримки від міста на реалізацію проєкту. 

Йдеться про зйомки короткометражного художнього фільму "Згасаюче світло". Із метою сприяння розвитку кінематографу, на реалізацію задуманого творцям кіно видадуть 100 тис. гривень.

Як вдалося з'ясувати 032.ua, ідея створити короткометражний ігровий фільм "Згасаюче світло" виникла щонайменше 2 роки тому. 2018 року ТзОВ "Трумен Продакшн" (Одеса) подавала заявку на конкурс кінопроєктів для надання державної фінансової підтримки на виробництво фільмів. Творцем сценарію та режисером однойменної стрічки виступає Іван Орленко, продюсером - Валерій Калмиков. Військова драма має тривати 15 хвилин, на створення короткометражки потрібно 1,6 млн грн.

Читайте також: Які фільми та серіали знімали у Львові цього року, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #виконком #ЛМР #Львівська міська рада #короткометражка #Згасаюче світло
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...