Аромат від Мадонни: що надихнуло зірку на створення власних парфумів

62-річна американська співачка та авторка пісень Мадонна 14 червня 2019 року випустила свій чотирнадцятий студійний альбом Madame X. Зірка настільки надихнулася власною творчістю, що створила аромат за мотивами свого альбому.

Мадонна опублікувала на своїй сторінці в інстаграмі відео, на якому разом із подругою Діабло Коді продемонстрували парфуми. На створення власного аромату Мадонну надихнула героїня її альбому Madame X, пише INKORR.com

Популярна співачка поділилася зі своїми майже 16 мільйонами прихильників в інстаграмі, важливою для неї, подією: випуском нового власного аромату. Ролик триває понад 3 хвилини, допоки Діабло Коді розпаковує парфуми, а Мадонна розповідає про їхні особливості.

Я думаю, аромат дуже сильний, коли ти вперше наносиш його. Але через 30 хвилин він поєднується із запахом шкіри та стає більш легким, – говорить зірка про власний аромат.

Дата релізу поки залишається невідомою. Проте, зі слів самої Мадонни, це має відбутися зовсім скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Серед криги в легких сукнях: Даша Астаф'єва показала кліп, знятий в Ісландії

Що відомо про б’юті-діяльність Мадонни?

Під час гастролей Мадонну супроводжує навіть її особистий косметолог. Тому згодом, а саме у 2015 році, співачка запустила власний бренд косметики MDNA Skin. Вона неодноразово зазначала, що працювала над розробленням продукції марки понад 7 років. Усі продукти бренду зосереджені на боротьбу з віковими ознаками на шкірі. Косметику виготовлюють в Японії, а ціна на неї варіюється від 50 до 600 доларів.