Священик закликав людей до духовного розвитку. Про це батько Василь Дида написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці в селі Петрик Вінницької області отець Василь Дида написав вірш, де розкритикував українців за те, що вони не дотримуються церковних традицій.

Читайте Знай в Google News!

Однією з найважливіших проблем сучасного суспільства отець Василь Дида вважає погоню за матеріальними благами і грошима. Він підкреслив, що замість того, щоб йти до церкви в неділю, багато людей йдуть на роботу. На його думку це заважає українцям досягти щастя і просвітлення.

Священик додав, що працювати потрібно шість днів на тиждень, а неділю витрачати на відпочинок Для тіла і душі, Таким відпочинком, на його думку, є похід до церкви всією сім'єю.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У зв'язку з цим Василь Дида закликав українців шанувати традиції і задуматися про те, що вони заберуть з собою на той світ.

Публікація Василя Дида: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Мукачеві священики з військовими поборолися за м'яч

Як повідомляв портал "Знай.uа", священнослужитель з Тернопільщини благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині Китайський вірус повісив замок на Унівську лавру, ченці потрапили на самоізоляцію