У Харкові народний депутат України Олександр Фельдман вчора, 24 вересня подав документи для реєстрації кандидатом на посаду Харківського міського голови.

Про це Фельдман написав на своїй сторінці у Фейсбук, пише Depo.Харків.

Його кандидатура висунута партією "Опозиційна платформа — за життя". Фельдман підкреслив, що він впевнений у перемозі і націлений на те, щоб разом зі своєю командою і з усіма харків'янами зробити місто дійсно комфортним для життя людей.

"Ми проведемо аудит роботи міської влади, щоб розуміти масштаби проблем і бачити, куди рухатися далі. І головне - ми будемо працювати з людьми. Вони повинні не просто розуміти, на що витрачаються гроші в місті, вони повинні брати участь в їх розподілі. І тоді кошти бюджету, кошти харків'ян гарантовано будуть йти не на піар, а на ремонт дахів і труб в будинках, на поліклініки, на доплати лікарям і вчителям. На те, щоб Харків став містом без околиць, щоб в ньому було зручно жити в будь-якому районі. Я закликаю всіх прийти на вибори 25 жовтня. Голосуємо за життя! Голосуємо за майбутнє! Голосуємо за Харків!" - написав Фельдман.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На крісло хворого Кернеса претендують суперблондинка і мільярдер

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові на Барабашово підірвали трактор Кернеса, бій за ринок триває

Також «Знай.иа " писав, що Харків терпить десятиліття війни між Кернесом і Фельдманом: як починалася " битва титанів"