Передвиборча "гречка" нового рівня: На Буковині кандидат передав школі оргтехніку для дистанційного навчання

Представник партії "За майбутнє", який є кандидатом у депутати до міської ради Вижницької громади, розщедрився на вебкамеру та гучномовець для місцевої школи 

Передвиборча "гречка" нового рівня: На Б…

У Вижниці На Буковині кандидат в депутати міської ради від партії ‘‘За майбутнє’’ Олександр Клим передав вебкамеру та гучномовець для місцевої школи в якості благодійного внеску передає Depo.Чернівці за інформацією ГМ "ОПОРА".

Щоправда, кандидат свою причетність до придбання оргтехніки відкидає, стверджуючи, що техніка куплена за гроші підприємців, які захотіли залишитися невідомими.

13 вересня на фейсбук-сторінці "info-box Вижниця"’ Олександр Клим, як адміністратор сторінки, опублікував такий пост: ‘"Сьогодні, для покращення якості проведення віддалених шкільних занять в умовах карантинних обмежень, враховуючи звернення батьків і позицію класного керівника, на правах благодійного внеску, для 4-А класу, Вижницької ЗОШ ім.Ю.Федьковича були передані для онлайн уроків, веб-камера і гучномовці. Оскільки відвідини шкіл сторонніми особами заборонені, техніку, для встановлення  4-А, люб'язно погодилася прийняти завідувачка відділом освіти Вижницької ОТГ Галина Чевюк".

За інформацією "ОПОРИ", Олександр Клим - чинний  депутат Вижницької міської ради  від "УКРОПу" та кандидат в депутати мівськради від політичної організації ‘‘За майбутнє’’, який йде за першим номер у виборчому списку.

Згадана у дописі Галина Чевюк наголосила, що депутат придбав подарунки для 4-А класу, як батько учня, а не кандидат. А от сам кандидат від партії "За майбутнє’’ Олександр Клим причетність до благодійного внеску заперечує та стверджує: "Камера та гучномовець, придбали підприємці, вони не є мої. Підприємці на правах секретності передали мені дану техніку так як довіряють мені".  

Нагадаємо, кандидат на посаду мера Чернівців Роман Клічук збирається відсудити мільйон у місцевого телеканалу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme