«Забіг під градирнями»: участь – онлайн, нагороди – рандомно

897 0

Ми у соцмережах:

«Забіг під градирнями»: участь – онлайн, нагороди – рандомно

Відбувся один з традиційних спортивних заходів, що проводяться Рівненською АЕС, «Забіг під градирнями». Захід перенесли з весни на осінь та змінили його формат, отож 18 жовтня 400 учасників забігу бігли онлайн.

Започаткований у 2018 році Рівненською АЕС спільно з її первинною профспілковою організацією та організацією молоді з метою популяризації здорового способу життя, залучення атомників та членів їхніх родин до активного відпочинку спортивний захід став більш масштабним не тільки за масовістю, а й за програмою. У 2020 році «Забіг під градирнями» трансформувався у повноцінний марафон з чотирма дистанціями на 42,2 км, 21,1 км, 10 км, 5 км й двома марафонськими естафетами чотири по 10 км та дві по 20 км, відповідно, з 4 та 2 учасниками в команді.

Любителі бігу цього року стали учасниками вже не одного онлайн заходу, але для РАЕС такий старт – перший. Проте дистанційний формат заходу та холодний дощ не завадили бігунам. Близько 400 спортсменів отримали стартові пакети та долучилися до забігу. Зрозуміло, що більше половини учасників складають працівники Рівненської АЕС, й зокрема її генеральний директор Павло Павлишин.

Під час спортивної події Павло Павлишин підкреслив важливість підтримання спортивного іміджу підприємства, спрямованого на подальший розвиток спорту в місті та регіоні з метою залучення якомога більшої кількості людей до здорового способу життя, а також подякував за постійну підтримку волонтерам, тренерам спорткомплексу РАЕС, волонтерам-рятувальникам Мальтійської служби допомоги.

Як зазначив незмінний учасник усіх спортивних заходів електростанції - заступник генерального директора РАЕС Сергій Куроєдов, важливо досягати мети, яку ставиш сам для себе, адже будь-який спорт, це насамперед перемога над собою.

Забіг під градирнями об’єднав не лише індивідуальних учасників, а й спортивні клуби, зокрема «Varash running club», «Золота рукавиця». Один з членів «Varash running club» – інженер навчально-тренувального центру РАЕС Руслан Слободенюк зауважив, що їхня команда цього року взяла участь у більше, ніж 15-ти спортивних заходах, з яких один відбувся офлайн. Команда клубу, який днями відзначив першу річницю, готується ще до трьох подій року – марафонів Wizz Air Kyiv City Marathon, Нової Пошти та «Полтавської зими».

«Радіємо, що саме наше підприємство є організатором таких івентів. Насичений спортивний календар електростанції підштовхнув нас до створення місцевого бігового клубу, де ми займаємось під наглядом професійного тренера з легкої атлетики. Біг дозволяє відпочити емоційно, дає заряд бадьорості, стимулює бути прикладом для молоді», - підкреслює атомник.

«Завдяки карантину ми набули новий для себе досвід – проведення онлайн змагань. І хоча не було звичайних старту та фінішу, визначення переможців за часом проходження дистанції, ми отримали драйв та позитивні емоції. Стартові пакети з медалями учасника надсилали поштою, наразі чекаємо реєстрації на сайті Runstyle усіх результатів та рандомно визначимо призерів заходу», - прокоментував один з організаторів та разом з тим учасник марафону, голова ОМ ППО РАЕС Євгеній Бураков.


Веб-сайт РАЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також