Невідомі лякають чернівецьких пенсіонерів листівками про коронавірус на виборах. По місту розклеїли листівки, в яких людей старше 50 закликають після повернення з виборчих дільниць записатися до сімейного лікаря "на профілактичний огляд" і здати ПЛР-тест на COVID-19.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Автори інформаційних матеріалів посилаються на неіснуючу волонтерську медичну організацію і рекомендують чернівчанам, як відвідувати виборчі дільниці в умовах карантину.

Про підозрілі листівки до поліції повідомила мешканка Чернівців. Вона повідомила, що на вулиці Героїв Майдану невідомі розклеюють листівки з сумнівними порадами для виборців.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Для перевірки отриманої інформації за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції. Обстеживши прилеглу територію, поліцейські виявили двох осіб, які поширювали зазначені листівки.

Правоохоронці взяли у них пояснення і зараз продовжують з'ясовувати обставини події та встановлюють інших осіб, причетних до виготовлення та розповсюдження таких матеріалів.

Поліцейські з'ясували також, що медичні працівники Чернівецької області не мають жодного відношення до вказаних листівок.

Нагадаємо, що "Слуга народу" заборонила приводити дітей на місцеві вибори 25 жовтня

Як повідомляв портал Знай.ua, Баба Доцька з Прикарпаття розкрила українцям очі на слуг Зеленського: "Обіцяти - не мішки носити"

Також портал Знай.ua писав, що вибори під загрозою, до землі мчить великий астероїд: "Настане кінець світу..."