Стало відомо про те, що в Тернополі СБУ розшукує бойовика. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що слідчі Тернопільського управління СБУ оголосили в розшук Рибіна Юрія Володимировича за участь у терористичній організації.

Жителя Луганської області заочно засудили до 15 років позбавлення волі. Слідство встановила, що чоловік у 2014 році добровільно вступив до 1 мотострілецького батальйону шостого відбільного полку імені Платова.

Юрій Рибін займався матеріальним забезпеченням свого батальйону, а також воював проти України на боці терористів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Станом на сьогоднішній день житель Луганської області ховається від виконання вироку суду. Слідчі припустили, що чоловік може перебувати десь на тимчасово окупованих територіях. Всіх, хто бачив або знає щось про місцезнаходження чоловіка, зателефонуйте за номером телефону 0 (800) 50-14-82, або ж повідомить е на прочитання callcenter@ssu.gov.ua.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпровські копи пов'язали озброєного кілера з Болгарії-жив в Україні під чужим ім'ям

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Польщі затримали українця, який роками розшукується Інтерполом- "ловили" в 190 країнах

Також «Знай.иа " писав, що У Львові схопили нахабного шумахера на краденому мотоциклі-розшукує Інтерпол