повернутись на
$39.58 €42.26
menu closed
menu open
weather +9 Київ

"Дюймовочка!", "Уже дійшла до кісток! Дивитися боляче". 52-річна Валерія позувала в купальнику

Валерія: Боюся, що найближчим часом буде багато схожого контенту, вибачте
Фото: valeriya / Instagram

Російська співачка Валерія в мікроблозі поскаржилася на надокучливого чоловіка, продюсера Йосипа Пригожина, з яким разом відпочиває в ОАЕ.

Російська співачка Валерія поділилася в Instagram пляжним знімком. Її знято в роздільному купальнику на одному з пляжів ОАЕ.

У пості вона зазначила, що чоловік, продюсер Йосип Пригожин, постійно відволікає її фотографуванням.

"От не повірите: іду розмовляю з мамою телефоном, а мій чоловік бігає навколо мене і знімає. (Адже є чоловіки, яких не змусиш це робити). Я, звичайно, злюся, тому що відволікає, ну знехотя кілька разів зупинилася і навіть переконливо усміхнулася, зате тепер є що у стрічку опублікувати. Боюся, що найближчим часом буде багато схожого контенту, вибачте. На піску тінь отця Йосипа", – написала вона.

Подивитися цю публікацію в Instagram

От не повірите: йду розмовляю з мамою по телефону, а мій чоловік бігає навколо мене і знімає. (Адже є чоловіки, яких не змусити це робити). Я, звичайно, злюся, тому що відволікає, ну знехотя пару раз зупинилася і навіть переконливо посміхнулася, зате тепер є що в стрічку розмістити. * Боюся, що найближчим часом буде багато схожого контенту, вже вибачте * На піску тінь батька Йосипа. * @Prigozhin_iosif *

Публікація від VALERIYA (@valeriya)

Підписники прокоментували фото Валерії в купальнику.

"Дюймовочка!!! Спортивна Дюймовочка", – написала shugaeva.nauka.

"Ну просто дівчинка, красуня", – зазначила співачка Анна Семенович.

"Уже дійшла до кісток! Дивитися боляче", – заявила juliua_01.

Валерія (Алла Перфілова народилася 17 квітня 1968 року в Аткарську Саратовської області (РФ). Заміж за Пригожина вона вийшла 5 червня 2004 року.

Пригожина і Валерію 2015 року занесли у список росіян, оголошених в Україні персонами нон ґрата. У 2014 році Валерію і Пригожина не пустили в Юрмалу через те, що вони підтримали російську анексію Криму. За словами Пригожина, він і його дружина висловлювали підтримку референдуму у Криму, а не анексії півострова.