Google веде переговори про придбання офісного комплексу за $1 млрд у Лондоні

Google веде переговори про придбання офісного комплексу за $1 млрд у Лондоні

Якщо угода відбудеться, угода стане однією з найбільших в британській столиці в цьому році

Google веде переговори про придбання офісного комплексу за $1 млрд у Лондоні
фото pixabay.com

Google веде переговори про покупку офісного комплексу в Лондоні за 800 млн фунтів ($1 млрд). Як повідомляє Bloomberg із посиланням на React News, це стане однією з найбільших подібних угод в столиці в цьому році.

Компанія почала переговори щодо придбання комплексу Central Saint Giles його власниками Legal & General Group і Mitsubishi Estate Co., повідомляє React, не уточнюючи, звідки надійшла інформація. Контракт поки не підписаний. Як відомо, Google вже займає близько 40% офісних площ в комплексі біля Тоттенхем-Корт-роуд.

Представники Legal & General Investment Management і Mitsubishi Estate та Google від коментарів відмовилися.

Google наразі знаходиться в процесі будівництва нового кампусу в лондонському районі Кінгс-Кросс, в якому будуть працювати 4500 британських співробітників компанії. Угода з Central Saint Giles дасть їй гнучкість при завершенні цього проекту, пише видання.

Нагадаємо: Google була однією з перших великих корпорацій, які попросили співробітників працювати з дому, коли в березні почав поширюватися коронавірус. У липні компанія оголосила, що дозволить своїм співробітникам виконувати свою роботу віддалено ще рік, відклавши плани щодо повторного відкриття офісів.

Land Securities Group, одна з найбільших британських компаній з нерухомості, висловила впевненість у майбутньому лондонських офісів в стратегії, викладеній новим генеральним директором Марком Алленом. Компанія планує продати всі свої активи, в тому числі нерухомість для розважальних цілей, і реінвестувати виручені кошти в будівництво нових офісів і багатофункціональних проєктів

Нагадаємо: Міністерство юстиції США разом з генеральними прокурорами 11 штатів подало колективний антимонопольний позов проти компанії Google, звинувативши технологічного гіганта в підтримці незаконної монополії на пошук і пошукову рекламу в Інтернеті.

Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло