Стало відомо про те, що в Запоріжжі пенсіонерка «прилаштовує» кошенят з коробок на найближче звалище.

Таким чином, повідомляється, що інформація про жорстоку пенсіонерку, яка нібито прилаштовує кошенят на ринку, з "коробок", з'явилася від місцевої мешканки Мілани Левадної.

Її в місті знають як "Лукиничну". Вона на постійній основі бере кошенят, і обіцяє господарям прилаштувати їх на ринку.

Кошенята, фото: скріншот публікації
Кошенята, фото: скріншот публікації

Дана ситуація лякає і шокує одночасно-Луківна бере гроші за прибудову, кошенят ж відразу викидає. Останній притулок для малюків-занедбана територія недалеко від вулиці поштової (Горького), що в Олександрівському районі міста.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Волонтери говорять про те, що кожен раз намагаються врятувати кошенят, але, через постійні «вилазок» бабусі на стихійно звалище, рук і потрібний ресурсів просто недостатньо.

Городян попросили не віддавати кошенят на прістройтсво подібним бабусям-коробочницам, так як є ймовірність того, що кошенята просто не доживуть до вечора.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпро засипали таблетки-безпорадні малюки мруть десятками прямо на вулиці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Борсучиху Іляну врятували від загибелі в трубі і вона стала всенародною улюбленицею: "обожнює масажі"

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром школяр убив кошеня каменем і закопав: "просто грався"