• Головна
  • На Сумщині в житловому будинку загорілась труба
17:00, 29 жовтня 2020 р.

На Сумщині в житловому будинку загорілась труба

Cьогодні, 29 жовтня, близько полудня на вулиці Заводський у Глухові сталася пожежа. Займання трапилося через те, що труба була притиснута до дерев’яної решітки, на яку кладеться покрівля. Вогонь не встиг завдати великої шкоди завдяки вчасному прибуттю рятувальників. Так що будинок не постраждав, а дах відремонтують, пише hlukhiv.info.

Старший інспектор СДПЧ-19 Максим Гончаров говорить, що з початку опалювального сезону це вже третій випадок пожежі у Глухові від печей. Так, в одному будинку були дефекти конструкції димоходу, а в двох інших — маленькі відступки від труби, тобто не дотримано норми розташування труби від гарячої конструкції. Він звертається до громадян перевірити свої печі в будинках, а також залізти на горище і почистити сажу в димоходах.

«Скоро похолодає, господарі почнуть топити печі, а якщо вони не підготовлені до цього, то є ризик виникнення пожежі. Зараз у кожного є вихід в інтернет, там можна легко знайти інструкцію, як правильно прочистити димоходи, потрусити сажу і зробити абсолютно все для опалювального сезону», — наголошує рятувальник.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...