Коронавірус забрав життя медсестри однієї з лікарень міста Шумська на Тернопільщині Галини Рудь. 26 жовтня жінка померла від ускладнень, викликаних вірусом. Вона працювала в КНП Шумської районної ради»Шумська центральна районна лікарня". Про це повідомили в управлінні охорони здоров'я Тернопільської області.

Це вже 9 смерть серед медиків з початку пандемії в Україні. Незадовго до смерті Галині Рудь виповнилося 57 років.

У КНП Шумської районної ради» Шумська центральна районна лікарня " Галина Рудь працювала з березня 1983 року. Її кар'єра почалася на посаді медсестри гінекологічного відділення, а потім перейшла працювати на посаду медсестри дерматовенеролога.

У Галини інфекція розвивалася дуже швидко. Їй стало погано кілька тижнів тому, після цього жінка звернулася в амбулаторію, а через тиждень її вже госпіталізували в інфекційне відділення. Через кілька днів медика, який віддав 36 років життя для порятунку пацієнтів не стало.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що коронавірус забрав життя 51-річного лікаря-судмедексперта з Шепетівки Сергія Кормілецького. Про втрату повідомив його колега-лікар-уролог Шепетівської ЦРЛ ігор Трофимчук.

Також Знай писав, що на Тернопільщині коронавірус забрав життя ще одного священнослужителя. Молодий чоловік помер від ураження легень. У віці 44 років помер настоятель парафії Святих Апостолів Петра і Павла в Бережанах ігор Кожидло.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині за минулу добу зафіксували 18 смертей внаслідок коронавірусу.