На Львівщині водій напідпитку на узбіччі збив жінку-пішохода

Понеділок, 30 листопада 2020, 14:03
ДТП сталося вчора ввечері у Самбірському районі, нажаль, потерпіла померла на місці події
На Львівщині водій напідпитку на узбіччі збив жінку-пішохода

П’яний водій в Самбірському районі на Львівщині на узбіччі на смерть збив жінку-пішохода. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України у Львівській області.

Смертельна ДТП сталась 29 листопада близько 18.00 на автодорозі між селищем Дубляни та селом Велика Озимина, Самбірського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Ауді», 25-річний мешканець Самбірського району, скоїв наїзд на пішохода – мешканку того ж селища віком 43 роки. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як показала експертиза водій «Ауді» перебував у стані алкогольного сп’яніння – поліцейські затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

comments powered by HyperComments