Ребел Вілсон схудла на 30 кілограмів

Актриса розповіла, що заважало їй досягти заповітної цифри на вагах.

У травні Ребел Вілсон проголосила для себе 2020 роком здоров’я. Актриса, яка важила 105 кілограмів, вирішила взяти себе в руки і позбутися від зайвої ваги. Вона поставила собі за мету – схуднути за рік до 75 кілограмів.

Ребел Вілсон досягла своєї мети набагато раніше. У Instagram вона похвалилася, що за сім місяців досягла більшого – тепер ваги показують 74,6 кг.

«Домоглася бажаної ваги з місяцем в запасі! І хоча справа не в цифрах, а в здоров’ї, мені потрібна була мета, яку можна виміряти, і я вибрала 75 кг», – написала Ребел Вілсон.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Rebel Wilson (@rebelwilson)

Після перших успіхів актриса задумалася про те, щоб написати книгу про схуднення. У Ребел Вілсон було багато перепон до стрункого тіла. Однією з них виявилася акторська кар’єра. Зірка зізналася, що їй платили багато грошей за те, щоб вона була більше за інших на знімальному майданчику. Це зіграло з нею злий жарт.

Крім того, Ребел Вілсон страждала від емоційного переїдання. Але з часом актриса поборола шкідливу звичку. Вона перейшла на високобілкову дієту. Крім того, вона почала активно займатися спортом. Її фізична активність складається з хайкінгу, HIIT-тренувань і комплексних вправ з вагами.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Rebel Wilson (@rebelwilson)

Читайте також: Джон Траволта показав молодшого сина від померлої дружини

Поділись


Новини партнерів