У Львові перевіряли автобуси маршруту № 217а на відповідність вимогам перевезення пасажирів

Понеділок, 30 листопада 2020, 15:02
Автобусний маршрут № 217а перетинає практично увесь Львів і сполучає села Рясна-Руська та Підбірці. Нещодавно у соцмережах були скарги на роботу перевізника ПП «Ліон-транс», який обслуговує цей маршрут
У Львові перевіряли автобуси маршруту № 217а на відповідність вимогам перевезення пасажирів

Співробітники обласного Управління транспорт у зв’язку сьогодні, 30 листопада 2020 року вранці обстежили наповненість автобусів на маршруті загального користування № 217а село Підбірці – село Рясне-Руське через Рясне. Моніторинг проводився у селі Підбірці в пікові години – із 06:45 до 08:50. Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації.

Повідомляється, що причиною перевірки була поширена у соціальних мережах інформацію про неналежне обслуговування цього автобусного маршруту перевізником ПП «Ліон-Транс».

За результатами візуального обстеження пасажиропотоків встановлено, що у період з 06.45 до 08.50 автобуси ПП «Ліон-Транс» забезпечують потреби жителів села Підбірці в послугах автомобільного пасажирського транспорту – було обстежено 7 автобусів маршруту. В салоні цих автобусів знаходилося від 9 до 29 пасажирів.

«Також управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації надіслало лист до уповноваженого органу з контролю та безпеки на пасажирському транспорті Західного міжрегіонального Управління «Укртрансбезпеки» щодо проведення рейдової перевірки автобусного маршруту загального користування № 217а Підбірці – Рясне-Руське ч/з Рясне. Зокрема, в частині використання перевізником ПП «Ліон-Транс» на зазначеному вище автобусному маршруті технічно справних, в належному санітарному стані транспортних засобів, які відповідають вимогам щодо перевезень пасажирів», – зазначив заступник голови ОДА Тарас Грень.

comments powered by HyperComments