Мешканець Чернівців прийшов на виборчу дільницю проголосувати та дізнався, що його бюлетень вже заповнив один із синів.

Про це в прямому ефірі в Facebook розповіла глава правління громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська.

"Цю ситуацію можна назвати "Кайдашева сім'я". Чоловікові запропонували зателефонувати сину, але у виборця при собі не було телефону. Після консультації із членами територіальної виборчої комісії, члени ДВК проголосували та дозволили чоловіку проголосувати замість його сина", - розповідає Айвазовська.

Згодом на дільницю прийшлов і сам син виборця. Чоловік заявив, що прийшов уперше і ще не голосував, тому вимагає свій бюлетень. Айвазовська каже, що "син" поводився дуже нахабно та намагався знімати членів ДВК на камеру. У цей час на дільницю як раз повернувся батько з правоохоронцями та юристом.

"Наші спостерігачі слідкують за ситуацією, бо тут порушена не лише процедура голосування, а й невідомо, хто проголосував замість чоловіка", - додала керівниця "Опори".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що харків'янам показали, хто потрапив під крило Кернеса. Ви здивуєтеся, коли побачете ці прізвища.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії. Щорічне зростання числа інфікованих містян не зупиняють мера.

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова. На його думку, Філатов міг програти Краснову в другому турі виборів.

Крім того, вже відомо, що у Львові рахують голоси після другого туру виборів - там також перемагає чинний мер Андрій Садовий.