Фракцію «ВАРТА» у Львівській міській раді очолить Юрій Мартинюк

Новини 30 Листопада, 2020 351

Фракцію «ВАРТА» у Львівській міській раді очолить Юрій Мартинюк

Депутати від партії «ВАРТА» у Львівській міській раді керівником своєї фракції обрали Юрія Мартинюка – співзасновника політсили та однієї з найбільших у Західній Україні волонтерських організацій «Народна Самооборона» Львівщини.

Таке рішення ухвалили на засіданні фракції.

«Юрій, за освітою, юрист. Успішний адвокат з багаторічним досвідом. Він зможе відстоювати позицію  фракції та інтереси громади з урахуванням усіх вимог чинного законодавства, буде здатен ефективно реалізовувати наші пропозиції. Та основні риси Юрія, якого знаємо не один рік, – принциповість і вміння організувати роботу. Разом із колегами впевнені у своєму виборі», – прокоментував депутат ЛМР Валерій Веремчук.

Також додав, що «ВАРТА» ретельно контролюватиме, аби рада нової каденції вже від старту працювала винятково у правовому полі. Коректив потребують і багато регламентних речей, щоб зробити діяльність ЛМР прозорішою і більш відкритою для громади. Юридичний фах Юрія Мартинюка допоможе не допустити маніпуляцій чи зловживань.

«Я вдячний колегам за довіру. Інтереси львів’ян у міськраді представляють сім депутатів від «ВАРТИ»  і кожен має якості, щоб очолити фракцію. Всі рішення будемо ухвалювати колегіально. Тим паче, що прийшли в раду з чіткою метою – максимально реалізувати нашу програму «5 років – 55 кроків», що суттєво покращить якість життя у Львові. Покажемо, що навіть невелика фракція – це потужна сила до змін, якщо є власна позиція, фаховість і розуміння того, що робиш», – переконаний Юрій Мартинюк.

Також заступником керівника фракції одноголосно обрали  Ігоря Зінкевича, керівника ГО «Варта-1», співзасновника партії «ВАРТА», депутата ЛМР 7-ого і 8-ого скликань.

Нагадаємо, за результатами місцевих виборів 25 жовтня 2020 року, «ВАРТА», яка утворилася лише на початку літа, впевнено здолала прохідний бар’єр до Львівської міської ради. Депутатами 8-ого скликання від партії стали Валерій Веремчук, Тарас Ворко, Неля Васюта, Ігор Зінкевич, Юрій Мартинюк, Орест Печенко, Наталія Шелестак.

Довідка

Юрій Мартинюк, адвокат, громадський діяч

Співзасновник політичної партії «ВАРТА», співзасновник «Народної Самооборони» Львівщини.

Народився 1 квітня 1981 року у Львові.

Освіта – вища. Закінчив ЛНУ ім. Івана Франка, юридичний факультет.

Депутат Львівської міської ради 6-ого та 8-ого скликань.

Нагороджений відзнакою президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції»  – «Полум’яне серце».

Коментарі

Позначки: ,