У Закарпатській області унаслідок ДТП загинуло п'ятеро людей

Легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою
Важливо
У Закарпатській області унаслідок ДТП загинуло п'ятеро людей
ДТП на Закарпатті (фото: ДСНС)
30 Листопада 2020, 16:19
читать на русском

У Закарпатській області сьогодні, 30 листопада, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля та вантажівки, унаслідок якої загинуло п'ятеро людей.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Зазначається, що ДТП сталася у селі Лалово Мукачівського району Закарпатської області.

У понеділок, 30 листопада, о 13.05 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Лалово, що на Мукачівщині. Правоохоронці встановили, що учасниками аварії були вантажівка та легковий автомобіль "ВАЗ".

За попередньою інформацією, водій легковика виїхав на смугу зустрічного руху, де відбулось зіткнення із вантажівкою. У поліції повідомили, що загинуло чотири людини.

Читайте також

На місці події працювала слідчо-оперативна група Мукачівського районного відділення поліції, рятувальники та медики.

Також отримала травми дитина, як повідомила ДСНС. Рятувальники витягли хлопчика з понівеченої машини та передали його в карету екстреної медичної допомоги, однак пізніше дитина померла в реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні в Мукачеві.

Чотирьох загиблих дорослих бійці ДСНС деблокували з автомобіля за допомогою спецінструменту та передали правоохоронним органам.

Нагадаємо, що на автодорозі "Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка" на території Новоархангельського району Кіровоградської області сталася ДТП за участі вантажівки "МАЗ" та асфальтоукладчика.

Попередньо водій вантажівки не дотримувався обмежень швидкості на дорозі, зіткнувся з котком та наїхав на робітників-дорожників.

26 листопада у Рівненській області внаслідок зіткнення вантажівки та автомобіля "ВАЗ" загинули матір із 7-річним сином, ще двох дітей ушпиталили до лікарні. Як з`ясувалося згодом, загиблі були дружиною і сином місцевого священника.