• Головна
  • Садовий розповів свою позицію щодо запровадження локдауна в Україні
17:59, 30 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Садовий розповів свою позицію щодо запровадження локдауна в Україні

У понеділок, 30 листопада, в Україні  уряд розглядає питання запровадження локдауна на новорічні та різдвяні свята. Мер Львова Андрій Садовий висловив свою позицію щодо посилення карантинних обмежень. 

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. Андрій Садовий зазначив, що в Україні суттєво збільшується кількість хворих. У Львові ситуація залишається наразі стабільною. У міських лікарнях заповнені близько 49% ліжок. 

Він зауважив, що уряд ще не вирішив остаточно, чи посилюватимуть та як саме карантинні обмеження. Однак зазначив, що це має бути індивідуально із враховуванням специфіки кожного регіону.

"Ми розуміємо, що Різдво скасувати не можна, адже у цей період у Львові завжди особлива атмосфера. Багато людей хочуть її побачити, і це потрібно врахувати, тому що жодні заборони діяти не будуть", - пояснив Андрій Садовий. 

За його словами, пострійбно постійно аналізувати ситуацію та акцентувати увагу на тому, щоб люди дотримувалися карантинних обмеження. Він зауважив, що жорсткі обмеження можуть бути великим ударом по економіці міста.

"По країні потрібно дивитись, де яка готовність є, тому що якщо медична система готова, то це один варіант, якщо не готова — треба закривати. Ми у Львові поки що тримаємо ситуацію", - додав міський голова. 

Нагадаємо,  кореспондентка 032.ua повідомляла, що наразі відомо про запровадження жорсткого каратину в Україні. 

Читайте також: Чи будуть встановлювати Різдвяний ярмарок та головну ялинку 2020 у Львові: розповіли у мерії

Фото на головній: dyvys.info

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #каратин #локдаун #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...