Байден визначився з кандидатом на посаду міністра фінансів

Байден визначився з кандидатом на посаду міністра фінансів

Фото: Associated Press

Також Байден оголосить про інших членів своєї економічної команди.

Обраний президент США Джо Байден визначився з кандидатом на посаду міністра фінансів. Він висуне колишню очільницю Федеральної резервної системи Джанет Йеллен.

За інформацією перехідної адміністрації Байдена, сьогодня, 30 листопада, Байден номінує Йеллен на посаду міністра фінансів США, а також оголосить про інших членів своєї економічної команди, передає Reuters.

Зазначається Байден обрав Воллі Адейємо в якості заступника міністра фінансів, Ніру Танден на посаду директора Офісу управління та бюджету і Сесілію Роуз на посаду керівника Ради економічних радників.

Раніше стало відомо про можливі нові призначення в адміністрації обраного президента США Джозефа Байдена: він хоче призначити Джен Дженніфер Псакі на пост прессекретаря Білого дому у своїй новій адміністрації. А директором з комунікацій Білого дому Байден має намір призначити Кейт Бедінгфілд.

Тим часом сам новообраний президент США Джо Байден примудрився травмувати ногу, граючись із власним собакою. Байдену вже наклали невеликий гіпс, який доведеться носити найближчі кілька тижнів. Зазвичай такі травми легко загоюються. Однак Байдену - 78, і він найстарший президент в історії Сполучених штатів. Лікарі кажуть, з віком такі травми можуть загоюватись довше. Родина Джо Байдена має двох вівчарок, а після переїзду до Білого дому заявили - планують завести ще й кота. 

Байден травмував ногу, граючись із власним собакою

Байден травмував ногу, граючись із власним собакою

Повʼязані теми:

Наступна публікація