На Львівщині попрощаються з ветераном ОУН-УПА Мирославом Меркуном, який пішов з життя сьогодні 30 Листопада. Громада Львова сумує за втрату.

У Львові сьогодні 30 листопада помер ветеран ОУН-УПА, політреферент і станичний Личаківської Станиці Львівського крайового братства ОУН і УПА. 1 грудня відбудеться прощання і похорон патріота. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

1 грудня об 11 годині дня в ритуальному залі у Львові, розташованому по вулиці Пекарська, 52 пройде прощання з патріотом і Мирославом Меркуном. Його поховають на полі № 86а-меморіал» Стіна пам'яті УПА " на Личаківському кладовищі.

Прощальні заходи відбуватимуться з урахуванням карантинних вимог. Тому бажаючих попрощатися просять бути на відстані один від одного і взяти з собою маски.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що тернополянин ігор Олещук розповів про те, як сидів у сталінських в'язницях і таборах у Сибіру. Наразі 89-річний чоловік працює у музеї політв'язнів у Тернополі. Він щодня ходить на роботу туди, де він сидів кілька років.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині школярі під керівництвом вчителів навели лад на могилі воїнів УПА. Діти і дорослі прибрали суху траву і листя, очистили місце поховання і хрест. Таку акцію вже не перший рік проводять у цій школі. Вихованці Бищивского НВК «ЗНЗ I-II ст. – ДНЗ» взяли участь у добрій справі. Діти та їхні вчителі навели лад на могилі воїнів УПА в урочищі Жибче.

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі роздали квартири рідним загиблих в АТО / ООС.