ДТП з п'ятьма загиблими на Мукачівщині: розтрощений автомобіль забрав евакуатор

ДТП з п'ятьма загиблими на Мукачівщині: розтрощений автомобіль забрав евакуатор

ДТП з п'ятьма загиблими на Мукачівщині: розтрощений автомобіль забрав евакуатор
.

Легковий автомобіль, який розтрощило під час ДТП в селі Лалово на Мукачівщині, забрав евакуатор. Нагадуємо, там зіткнулася машина "ВАЗ" із вантажівкою. В аварії загинули 5 людей, — розповіла речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

Аварія сталася в селі Лалово на трасі "Мукачево-Рогатин". Внаслідок зіткнення вантажівки та легкового автомобіля вижив тільки водій фури, котрий їхав із Києва, — 50-річний Олександр. "Він (легковий автомобіль, — авт.) на зустрічну смугу вилетів. Я трохи встиг зреагувати, але він вискочив із ряду. 2-3 машини і він вискочив. Більше нічого не можу сказати".

Правоохоронцям повідомили про ДТП близько 13 години, — каже речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан. "На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції, медики та рятувальники. Попередньо вже з’ясовано, що водій легковика виїхав на зустрічну смугу внаслідок чого відбулося зіткнення. Працюють правоохоронці, встановлюються всі обставини".

За словами Ганни Дан, у ДТП загинули 5 людей, із них четверо — на місці аварії. Це водій легковика, а також пасажири: чоловік і жінка (їм було 45 та 44 роки) і 13-річний хлопець. Із машини витягнули живим одного хлопця — також 13-тирічного — і відправили до обласної дитячої лікарні Мукачева.

"Дуже жаль, але там були мультитравми. Він буквально в нас 10 хвилин був. Почали реанімувати, вводити медикаменти і все", — розповіла в. о. директора Закарпатської дитячої лікарні Магдалина Семеняк.

За словами речниці ДСНС Закарпаття Наталії Батир, чотирьох із 5-ти загиблих діставали з легковика за допомогою спецінструментів.Рух транспорту на трасі "Мукачево-Рогатин" був ускладнений. Правоохоронці почергово пропускали автомобілі з обох боків.

Читайте також: Дві пожежі за добу сталися у Виноградові
На початок