Під Дніпром двоє чоловіків до смерті забили 18-річного хлопця

Під Дніпром двоє чоловіків до смерті забили 18-річного хлопця

Фото: Unsplash

Нападники били потерпілого по голові та тулубу. Від чисельних травм хлопець помер наступного дня у лікарні.  

30 листопада до поліції Новомосковська Дніпропетровської області надійшло повідомлення від лікаря медичного закладу про те, що до реанімаційного відділення доставили хлопця з тяжкими травмами.   

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Дніпропетровській області. 

Як встановили оперативники, напередодні ввечері потерпілий разом із друзями відпочивали на одній з вулиць міста. Неподалік також відпочивала компанія. Під час вживання спиртних напоїв між потерпілим та нападниками виникла сварка, внаслідок якої 18-річний хлопець отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні наступного дня.

Правоохоронці затримали нападників. Ними виявилися місцеві мешканці 38 та 43 років. Слідчим за погодження з місцевою прокуратурою чоловікам буде повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Нагадаємо, в Херсонській області на очах у свідків викрали людину і вивезли до лісу. Двоє невідомих приїхали до 30-річного чоловіка додому. Вони почали бити його, заштовхали до автомобілю та поїхали в невідомому напрямку. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація