Аеропорт «Львів» заявив про обшук, що тривав десять годин

Аеропорт «Львів» заявив про обшук, що тривав десять годин
Під час обшуку робота адміністрації державного підприємства була суттєво обмежена

Слідчі дії проходили з 12 до 22 год. через кримінальне провадження, зареєстроване ще 1,5 роки щодо діяльності аеропорту у сфері надання рекламних послуг

У приміщенні адмінкорпусу аеропорту «Львів» імені Данила Галицького 27 листопада пройшов обшук, що тривав 10 годин. Про це повідомляє пресслужба аеропорту у Facebook.

Зазначається, що слідчі дії проходили з 12 до 22 год. через кримінальне провадження, зареєстроване ще 1,5 роки щодо діяльності аеропорту у сфері надання рекламних послуг – одного з статутних видів діяльності аеропорту.

«Під час обшуку робота адміністрації державного підприємства була суттєво обмежена», ─ йдеться у повідомленні.

Аеропорт підкреслює, що підстав для проведення обшуку не було, бо протягом 2019 - 2020 років підприємство двічі надавало документи у межах вище зазначеного кримінального провадження, в тому числі залучало відповідних фахівців та отримало науковий висновок, який підтверджує законність здійснення рекламної діяльності аеропортом.

«Адвокати та юристи запевняють, що юридичні перспективи у цій справі відсутні. Відтак, мета цього кримінального провадження очевидна – перешкоджання діяльності аеропорту у непростий час для усієї держави. Будемо боротись публічно та без приховування фактів та документів. Маємо надію, що і слідство буде поводити себе аналогічно. Це надасть можливість усім зробити свої висновки», ─ додали в аеропорту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: