• Головна
  • Який інтер'єр у оновленій будівлі колишнього Празького кредитного банку у Львові, - ФОТО
22:07, 30 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Який інтер'єр у оновленій будівлі колишнього Празького кредитного банку у Львові, - ФОТО

У мережі показали атмосферні інтер'єри будинку на проспекті Свободи, 17 у Львові, де колись діяв Празький кредитний банк, а зараз розташований БЦ "Банк Бізнесу".

Як передає 032.ua, світлини виклала у соцмережу фейсбук Ірина Милінська. Користувачка зауважила, що філію Празького банку у Львові звів 1912 року чеський архітектор Матей Блеха (Matej Blecha). Упродовж історії його завжди використовували за призначенням: за радянських часів - як контору "Промбанку" та відділення "Сільгоспбанку", до 2014 року тут діяв "Промінвестбанк", пізніше його викупили під "Банк Бізнесу".

"Нова назва, "Банк Бізнесу" цілком відповідає його столітній історії. Зрештою як і призначення - на верхніх поверхах розмістилися офіси. Нібито завдяки цьому відбулися лише незначні перепланування приміщень - погодьтеся, якби в будівлі зробили готель або торговий центр, то була б зовсім інша історія. В офіси я не потрапила, зате вдалось знайти клеймо на латунних поручнях, випити кави в ресторані на другому поверсі, порозглядати автентичні вітражі", - розповіла Ірина Милінська та зазначила, що їй сподобалося.

Нагадаємо, раніше у Львові гостро критикували оновлення у будинку на проспекті Свободи, 17, особливо пофарбований мідний купол. Водночас колишній головний архітектор Львова Юліан Чаплінський похвалив зміни та запросив до розмови представницю "Банку Бізнесу".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #Банк Бізнесу #Празький банк #інтер'єр
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...