$ 39.6 € 42.28 zł 9.77
+9° Київ +7° Варшава +12° Вашингтон

Держлісагентство назвало ціни на цьогорічних ялинкових базарах

Олег Бесараб 30 Листопада 2020 22:54
Держлісагентство назвало ціни на цьогорічних ялинкових базарах

Ялинкові базари в Україні будуть відкриті після 10 грудня. Середня ціна за одне деревце на них очікується на рівні 75 грн.

Про це повідомляє Держлісагентство. Вказується, що лісники вже розпочали підготовку до реалізації ялинок. Деревця для новорічних свят вирубуються на спеціальних плантаціях або зрізають під час розчищення просік, смуг відведення ліній електропередачі. Іх будуть реалізовувати на ялинкових базарах при державних лісогосподарських підприємствах, які відкриються після 10 грудня.




Стала відома вартість новорічних ялинок для українців??????? (ІНФОГРАФІКА)

#Лісівники_Україні активно готуються до...

Опубліковано Державне агентство лісових ресурсів України Понеділок, 30 листопада 2020 р.


Тим часом, організатори розповіли, якою в цьому році буде головна ялинка країни. Вона буде стояти в Києві на Софіївській площі.

На святкування Нового 2021 року в Києві вплине пандемія коронавірусу. Вперше в місті не буде масових гулянь і концертів.

Низка європейських країн попередили своїх громадян, що поки рано планувати різдвяні поїздки, оскільки випадки коронавірусу продовжують рости по всьому континенту.

У зв’язку із другою хвилею коронавірусу в Італії Ватикан скасував цьогорічне святкування католицького Різдва в Соборі святого Петра. Папа Римський Франциск проведе літургії без присутності членів дипломатичного корпусу в онлайн-режимі.

У країнах Європи через ситуацію з коронавірусом поступово скасовують традиційні різдвяні ярмарки.