ОСТАННІ НОВИНИ

Новонародженим у Львівському перинатальному центрі вручали вишиванки

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 16 травня, у День вишиванки, новонародженим в обласному перинатальному центрі, що на вул. Дж. Вашингтона, вручали вишивані сорочки. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА.

 

Акція «Народжені у вишиванці» у Львівському перинатальному центрі відбувається вже другий рік поспіль. Вишиванка, яку вручають малюкам представники Клубу успішних жінок, має стати пам’яткою на все життя.

«Сьогодні ми подарували вишиванки діткам, які народилися саме в цей день. А ще сьогодні у нас народилася двійня. Це є дуже хороша традиція робити новонародженим такий подарунок», – розповіла в.о. директора Львівського обласного перинатального центру Олександра Бойчук.

Разом із вишиванками новонародженим просто у пологовому видавали свідоцтво про народження.

«Маю велику честь у День вишиванки вручити перші документи маленьким українцям. Це стало можливим завдяки новим сервісам управління юстиції. Це спрощує процедуру, тепер не потрібно стояти у чергах і подавати заяви, все відбувається безпосередньо у пологовому будинку», – зауважив начальник головного територіального управління юстиції у Львівській області Микола Станіщук.

Фото: департамент охорони здоров’я ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *