Бійців ООС з Рівненщини просять звернутися до водоканалу

Для того, щоб їм не нараховували пеню за заборгованість

Захисникам України, які перебувають у зоні проведення операції об’єднаних сил, не нараховуватимуть пеню за воду у разі заборгованості. Однак водоканал не має такого переліку військових, тому підприємство просить громадян надати відповідні дані до служби водоканалу, що розташована у районі 12 школи, повідомив в ефірі Радіо Трек заступник директора з комерційної діяльності «Рівнеоблводоканалу» Микола Ткачук:

- Військовослужбовцям, які перебувають у зоні проведення операції об’єднаних сил, їм законом не передбачено нарахування пені. Однак ми цих споживачів ідентифікувати не можемо. Тож для того, щоб їм пеню не нараховували, потрібно звернутися до нас за адресою: м. Рівне, вулиця І. Вишенського, 6 – служба обліку і реалізації води.  

Нагадаємо, як повідомляв водоканал, з 21 травня вони нараховуватимуть штрафи за заборгованість відповідно до нової редакції закону «Про житлово-комунальні послуги».

Читайте також: Пеня за комуналку: коли і скільки доведеться платити рівнянам

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень