У Рівному VIP-гості відкрили «Майстерню міста», яка обійшлася майже у 2 мільйони (ФОТО)

3839 1

Ми у соцмережах:

У Рівному VIP-гості відкрили «Майстерню міста», яка обійшлася майже у 2 мільйони (ФОТО)

У Рівному урочисто продемонстрували громадськості відремонтований перший поверх будівлі на вулиці Лермонтова,6. Там розташоване управління стратегічного розвитку та інвестицій і зручний для нарад офіс. Його назвали «Майстернею міста».

Ідея оновлення першого поверху будинку належить команді заступника міського голови Віталія Германа, який курує архітектурний напрям.

Завершувати ремонт стали уже тоді, коли керувати управлінням стратегічного розвитку та інвестицій, яке підпорядковане Герману, став його друг Сергій Гемберг.

На відкриття «Майстерні міста» запросили місцевих активістів, архітекторів, IТ-шників, урбаністів, бізнесменів, лікарів, чиновників, волонтерів, журналістів та депутатів.

Зокрема, тут можна було побачити бізнесменів-забудовників Юрія Чаборая та Романа Куриса.

Головного лікаря Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру імені Поліщука Романа Шустика, депутатів міської ради Миколу Бляшина, Святослава Стельмащука, Любов Романюк та Романа Яворського.

- Те, що створили на першому поверсі будинку на вулиці Лермонтова, це лише інструмент для Віталія Германа та Сергія Гемберга. Дуже сподіваюсь, що вони використають «Майстерню міста» з користю.

Адже зробити ремонт тут було не просто, бо депутати не одразу погодилися виділяти на це гроші. Загалом усе обійшлося приблизно у 2 мільйони гривень, - прокоментував міський голова Рівного Володимир Хомко.

За словами заступника міського голови Віталія Германа, «Майстерня міста» буде відкрита для усіх тих, хто має креативні проекти та готовий їх втілювати:

- У «Майстерні міста» зможуть збиратися громадські організації, архітектори, урбаністи та пересічні рівняни. Тут будуть проходити засідання архітектурно-містобудівної ради та різні конкурси із благоустрою Рівного, дизайну та IT-технологій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також