$ 39.78 € 42.31 zł 9.8
+9° Київ +5° Варшава +22° Вашингтон

У Чорному морі затонув російський корабель

UA.NEWS 17 Січня 2021 13:25
У Чорному морі затонув російський корабель

У Чорному морі біля берегів турецької провінції Бартин затонув російський суховантаж «Арвін». На борту перебувало 15 осіб.

Про це повідомляє турецьке видання «Анадолу».

Члени екіпажу суховантажу знаходяться в трьох рятувальних шлюпках. Місцева влада провінції вже вживає заходів щодо їх порятунку, повідомив губернатор Сінан Гюнер.

Він зазначив, що рятувальні роботи ускладнює погана погода в районі аварії. За попередніми даними, в результаті аварії суховантажу ніхто не загинув, повідомили в посольстві Росії в Туреччині.

За даними турецьких ЗМІ, під час аварії загинули два члени екіпажу. Трьох на даний момент вдалося врятувати.



Раніше Миколаївський суднобудівний завод спустив на воду середнього десантного корабля Юрій Олефіренко після проведення ремонту. Доковий ремонт судна тривав з червня.

У МСУ розробили плани з модернізації та озброєнні патрульних катерів типу Island, які передали Україні Сполучені Штати. Зокрема мова йде про встановлення на них торпедних апаратів з радянськими торпедами СЕТ-72, ​​які чекали на утилізацію.

Створення ракетного комплексу «Нептун» морського базування може зайняти до півтора років, повідомив генеральний директор-генеральний конструктор КБ «Луч» Олег Коростельов.