Навчальні заклади Тернопільщини незаконно підіймали ціну за проживання для студентів

18.01.2021 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Чотири навчальні заклади Тернопільщини завищали вартість проживання в гуртожитках для студентів заочної форми навчання. Відповідальних осіб притягнули до відповідальності.

«Суб’єктами господарювання застосовано плату для проживання в студентських гуртожитках для студентів заочної форми навчання, яка перевищує граничний рівень плати, а саме - 40% розміру мінімальної стипендії. Тобто, для категорії студентів заочної форми навчання бралась вища плата за проживання в гуртожитку за добу в розрахунку за одне ліжко-місце, замість граничного розміру плати 17,33 гривні за добу», - повідомляє Держпродспоживслужба у Тернопільській області.

Відтак до суб’єктів господарювання застосовано адміністративно-господарські санкції на суму 30,9 тис. Також четверо посадовців повинні будуть сплатити 5,4 тис. гривень штрафу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі