83-річну жінку обікрали в Тернополі. З її квартири невідомі жінки винесли 11 тисяч гривень. Крадійки потрапили до помешкання старенької, назвавшись працівницями соціальної служби.

— Зловмисниці йшли за нею до під’їзду будинку, оминули на вході й піднялися сходовою кліткою на верх. Коли старенька увійшла до свого помешкання, через декілька хвилин постукали у двері. Одна з жінок була приблизно віком 50 років, повної статури, інша – на вигляд 35-40 років. Зловмисниці стали пояснювати старенькій, що вони відвідують літніх людей, аби зібрати дані для виплати соціальної допомоги. Одна з відвідувачок попросила дати склянку води. Ймовірно, коли пенсіонерка пішла на кухню, аби набрати води, інша лиходійка й поцупила гроші, що зберігалися в квартирі, — повідомляє поліція.

Поліцейські здобули відео на якому камери зафіксували ймовірних зловмисниць. Уважно придивіться, якщо ви впізнали даних осіб, звертайтеся до правоохоронців. Контактні телефони: (0352)  27-11-70, 27-11-71, 067 351 38 37 або на 102.