Мешканців Тернопільщини запевнили, що зміна тарифів не вплине на субсидії

19.01.2021 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Мешканці Тернопільщини, які отримують субсидію, можуть не хвилюватися про підвищення цін на газ. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначив заступник департаменту соцзахисту ОДА Олег Воронка, громадянам уже призначена субсидія на опалювальний сезон 2020-21 років. Тому хвилюватися не варто.

«Згідно з постановою про надання субсидії, передбачено, що у разі зміни тарифів на житлово-комунальні послуги, розмір субсидії перераховується в автоматизованому режимі. Тому не потрібно подавати ніяких додаткових звернень та документів», - розповідає Олег Воронка.

Також, як додав Олег Воронка, змінилися правила надання субсидії. Мешканцям Тернопільщині, яким колись відмовили в отриманні допомоги, варто звернутися до місцевих управлінь соціального захисту населення за місцем проживання для перевірки права на отримання допомоги.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі