Світ

Глава ЦРУ Джина Гаспел оголосила про відставку

Глава ЦРУ Джина Гаспел оголосила про відставку
Очільниця Центрального розвідувального управління США Джина Гаспел оголосила про відставку.

Про це повідомляє ЦРУ у Твітері.

“Колектив ЦРУ дякує директору Гаспел за 36 років відданого служіння американському народові. Ви зламали бар’єри та надихнули наступне покоління службовців ЦРУ”, – йдеться у повідомленні.

Сама Гаспел заявила, що для неї найбільшою честю було очолювати “цю визначну організацію”.

“Я йду з великою гордістю за ту роботу, яку ми виконали разом, за всі наші колективно здобуті перемоги, за всі загрози, які ми подолали, та за внесок, який ми зробили у майбутнє”, – зазначила вона.

Нагадаємо, що 13 січня Палата представників Сполучених Штатів Америки оголосила імпічмент 45-му президент США Дональду Трампу.

Нагадаємо, Майк Пенс виступив проти відсторонення з посади Дональда Трампа.

6 січня і прихильники Трампа раніше увірвалися в будівлю Конгресу у Вашингтоні, де проходила процедура затвердження підсумків голосування колегії вибірників, які оголосили 14 грудня про перемогу на виборах президента США демократа Джозефа Байдена. В результаті сутичок загинуло 5 осіб.

П’ятий Президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко вважає, що останні події у Вашингтоні – це наслідок політичної безвідповідальності і справжній виклик американській демократії.

Крім того, Трамп  заявив, що не прийде на інавгурацію Джо Байдена. 

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.