$39.22 €42.36
menu closed
menu open
weather +11 Київ

"Нехай постоїть порожнім". Соратник Навального вважає, що Путін не зможе жити у своєму таємному палаці

"Нехай постоїть порожнім". Соратник Навального вважає, що Путін не зможе жити у своєму таємному палаці Волков про Путіна (на фото): Він схиблений на безпеці, а ми опублікували детальні будівельні плани
Фото: kremlin.ru
Президент Росії Володимир Путін, який схиблений на безпеці, "ніколи не зможе користуватися своїм божевільним палацом" у Краснодарському краї після публікації розслідування Фонду боротьби з корупцією. Про це заявив соратник опозиціонера Олексія Навального Леонід Волков.

Президент Росії Володимир Путін не буде користуватися таємним маєтком під Геленджиком у Краснодарському краї після публікації розслідування Фонду боротьби з корупцією. Таке припущення висловив 19 січня в Telegram соратник опозиціонера Олексія Навального Леонід Волков.

"Найкласніше в цій історії, звісно, у тому, що Путін більше ніколи не зможе користуватися своїм божевільним палацом. Він схиблений на безпеці, а ми опублікували детальні будівельні плани. Нехай палац постоїть порожнім, а потім розберемося", – написав Волков.

Він додав, що у палаці зможуть створити "музей путінізму, дитячий пансіонат або імерсивний театр".

19 січня ФБК опублікував у YouTube розслідування "Палац для Путіна. Історія найбільшого хабаря" про резиденцію президента РФ у Краснодарському краї. У розслідуванні йдеться, що це найбезпечніший і найтаємніший об'єкт у РФ. Він має розміри 39 князівств Монако і побудований так, щоб до нього не можна було підібратися ні землею, ні морем, ні повітрям.

Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков назвав неправдою інформацію про таємний палац президента. Водночас він повідомив, що у Кремлі не ознайомлювалися з матеріалами розслідування ФБК.