Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 13-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Крім того, Міла досить часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соціальній мережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші.

Цього разу модель з розкішними формами продемонструвала неймовірну здатність – перебувати на вулиці в 15-градусний мороз в одному купальнику і при цьому виглядати так само карколомно, як і на морському пляжі.

Варто зазначити, що Міла вирішила зайнятися моржуванням і пірнути в ополонку в день Водохреще, що є багатовіковою церковною традицією.

"Святкування Водохреща 🇺🇦😳🤪😆🙃😇🔥", - підписала гаряче фото Кузнєцова.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Богиня 😍🔥", "Офф яка краса 💙💙💙", "Зі святом 👑 занурювалася? Як водичка? Я б особисто ніколи б не зважилася на таке)", "Ви супер 👍🔥", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Міла Кузнєцова, фото з Instagram

Нагадаємо, Міла Кузнєцова з 13-м розміром грудей показала свої буйки у всій красі: "Для найвідданіших".

Як повідомляв портал Знай.uа, рекордсменка України Кузнєцова затьмарила переможницю "Євробачення" 13-м розміром грудей.

Також портал Знай.uа писав, що Міла Кузнєцова з 13-м розміром пообіцяла дещо цікаве: "Покажу багато".