MENU

У "ДНР" хочуть позбавити прав жителів з паспортами України – ЗМІ

1236 1

Передбачається, що "закон" обмежить власників паспортів України з донецькою пропискою в праві продажу власних квартир і будинків, покупки будь-якої нерухомості і занятті підприємницькою діяльністю.

Бойовики так званої "ДНР" хочуть позбавити цивільних і майнових прав громадян України, які відмовилися отримувати так званий "паспорт ДНР".

Про це повідомляє онлайн-видання "Спектр", посилаючись на оточення ватажка бойовиків ОРДО Дениса Пушиліна, інформує UAINFO.org.

Повідомляється, що в окупованому Донецьку проходять обговорення документа про "громадянство ДНР". Папір написаний на основі так званого "закону Про громадянство" невизнаної республіки Абхазія.

Читайте також: Террористы "Л/ДНР" передадут Украине пленных в одностороннем порядке. Кравчук и Гармаш уже отреагировали

Передбачається, що цей "закон" обмежить власників паспортів України з донецькою пропискою в праві продажу власних квартир і будинків, покупки будь-якої нерухомості і занятті підприємницькою діяльністю.

Планується, що до 2025 року єдиним "документом", що ідентифікує особу і гарантує будь-які права, стане так званий паспорт "ДНР".

Читайте також: Тюрьмы в "ДНР": как устроены "подвалы", что происходит в донецком концлагере и сколько стоит свобода​​​​​​​

Видання повідомляє, що на цей час так звані "паспорти ДНР" мають не менше 15% населення.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини