fbpx

У мене вдома тепер живуть двоє чоловіків – один готує і в магазин ходить, інший – пере і прибирає. Як тільки свекруха стала єдиною власницею квартири, в той же день вона змінила замки і виставила всі речі колишнього чоловіка в під’їзд і свекор був змушений переїхати жити до нас

Ми поверталися з весілля наших друзів, приїхали додому, а вдома на нас чекав сюрприз. Якби я тільки знала тоді, до чого призведе наша з чоловіком відсутність, я б залишилася вдома. Приїхали, піднімаємося додому. Чоловік двері почав відкривати. Тут вийшла сусідка і каже, що у неї в квартирі мій свекор.

Виявляється, він приїхав ввечері і сидів у нас під дверима, от сусідка його до себе і забрала переночувати. З-за спини 40-річної сусідки виглянув і сам свекор. З дружиною посварився, вона його виставила. До нас не додзвонився, приїхав, а нас немає.

Ми сусідці подякували, тата чоловіка забрали до себе. Але ненадовго, всього на кілька днів. Бо через тиждень свекор нас ошелешив, що переїжджає до сусідки. У них все виявилося серйозно – свекор офіційно розлучився з свекрухою і пішов жити до нашої сусідки Лариси, одружившись з нею. Зрозуміло, що стали вони жити поруч з нами.

Раніше відносини з Ларисою, що стала Олександрівною після зміни її статусу, у нас були цілком дружні. Ми могли мило поговорити, випадково зустрівшись біля під’їзду. Або навіть зайти один до одного в гості. Більше – у справі. Вона одна жила, чоловіка в неї ніколи не було. Мій чоловік їй допомагав лампочку поміняти або меблі переставити.

Варто було сусідці стати мачухою моєму чоловікові, як її понесло. Причому, понесло конкретно. Після розлучення свекор написав дарчу на свою половину квартири на мого чоловіка, друга половина залишилася за свекрухою. А у Лариси Олександрівни, як виявилося, були свої плани на гроші від продажу цієї половини. І раз грошей немає, то ми з чоловіком повинні їх відпрацювати. Вона зажадала, щоб ми в її квартирі зробили ремонт і купили їй машину.

А через пів року після весілля вона придумала, що нам треба помінятися квартирами, у нас квадратів більше, дітей немає, а вона ще молода – народить. На ці заявки мій чоловік мовчати не став. Він поговорив з батьком, той – з дружиною. У той же вечір свекор знову перекочував до нас. Так закінчився його другий шлюб.

– Не хочу один жити, як приймак, – поскаржився він моєму чоловікові, коли я відмовилася його обпирати і зажадала участі в підтримці порядку в квартирі.

Став свекор вечорами затримуватися після роботи. Зате у свекрухи по телефону голос з кожним днем ​​все щасливішим і щасливішим ставав. Закрутилося у них все по новій. І, не дочекавшись розлучення з новою дружиною, свекор переїхав до колишньої.

Але у свекрухи була умова, щоб остаточно пробачити віроломного чоловіка – свою половину квартири свекор мав переписати в її власність. Свекор до чоловіка, чоловік пішов писати дарчу на матір. Помирилися вони, все ніби налагодилося. Але ідилія тривала рівно до того моменту, поки свекруха не стала єдиною власницею квартири. В той же день вона змінила замки і виставила всі речі колишнього чоловіка в під’їзд. Куди йти чоловікові, у якого немає нерухомості і якому кілька років до пенсії? Звичайно – до дорослого сина.

Сусідка з нами не вітається. А в день, коли вона стала розлученою жінкою, Лариса Олександрівна розбила у нас під дверима куряче яйце. Свекруха здала тепер уже свою трикімнатну квартиру і зняла однокімнатну, живе розкошуючи, згадуючи про колишнього чоловіка з посмішкою. А у мене вдома тепер живуть двоє чоловіків. Один готує і в магазин ходить, інший – пере і прибирає. Навчився свекор, діватися йому було нікуди.

Фото ілюстративне – allgoodmood.

You cannot copy content of this page