Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не так давно відправився у відпустку з дружиною Антоніною і 4-річною донькою Ніною. Відомо, що зіркова сім'я вирішила пересидіти український локдаун в сонячному Єгипті.

Знаменитість часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників фотографіями з відпочинку. І цей раз не став винятком – Арсен розмістив красиві кадри, на яких можна побачити пальму і зоряне небо на морському узбережжі Brayka Bay.

Варто зазначити, що в підписі до знімків артист звернувся до фронтмена українського гурту "Беz обмежень" Сергія Танчинця. Так, Мірзоян запитав у колеги, чому зорі так палають на небі.

"Сергій, скажи: Чому так зорі запалали?" - поцікавився виконавець.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

"У нас кажуть: "На погоду")))", "Бачу сузір'я Оріон 😊🌌⭐ Ніч така місячна, ясна, зоряна.... 🤗✨🌟🌃" - пишуть користувачі соцмережі в коментарях під постом.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян показав, як зробити щасливою будь-яку жінку: пощастило Тоні Матвієнко.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном подражнили українців з океану: "Спекотна Водохреща".

Як повідомляв портал Знай.uа, на шоу "Маска" в переодягненому драконі впізнали Арсена Мірзояна: "Енергетика чоловіча пре".

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко в купальнику показала всім свої зарості, Арсен Мірзоян не проти.