MENU

У Києві з вікна багатоповерхівки викинули диван. Він застряг на дереві і висить там 10 днів. ФОТО

1275 5

Застряглий на дереві диван може впасти в будь-яку хвилину. Фото: facebook.com/KyivOperativ

У Києві з вікна багатоповерхового будинку викинули старий диван. В результаті він застряг на каштані на рівні п'ятого поверху і висить там десять днів. Місцеві жителі побоюються, що диван може впасти в будь-який момент і звернулися зі скаргою до Центральної диспетчерської служби з питань житлово-комунального господарства, проте там їм не допомогли.

Про це пише і публікує відповідні фото "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook, інформує UAINFO.org.

Інцидент стався ще 16 лютого на вулиці Дегтярівська, 6. 

Судячи з фотографії, на дереві висить фрагмент дивана з обшивкою і дошкою. Його довжина приблизно становить два метри, а ширина - півтора. Мешканці будинку скаржаться, що хтось може постраждати, оскільки фрагменти дивана можуть впасти комусь на голову. Також за їхніми словами, неможливо відкрити вікна, тому що мотлох з дивана сиплеться і летить їм в квартири.

Читайте також: У Дніпропетровській області хлопчик випав з 5 поверху, а його батько навіть не помітив зникнення сина. ВІДЕО

Читайте також: Водій запаркувався на тротуарі під сигнальною стрічкою – "сніговий привіт" не забарився. ВІДЕО

У зв'язку з цим місцеві жителі написали відповідну скаргу в Центральну диспетчерську службу з питань житлово-комунального господарства, але там питання закрили, а диван не прибрали.

"Відповідь не забарилася: Заявка № 14182 - статус виконано, закрито. І навіть запитують на скільки зірочок оцінюється виконання заявки (скрін додаємо). Але ж насправді: минуло 2 тижні, а диван і нині там, на дереві на рівні 5-го поверху. Просимо допомогти порадою - як зняти даний об`єкт, аби ніхто не постраждав?", – йдеться у дописі. 

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини