Волинь Новини

«Вірні Вітчизні» завітали до Волинського національного університеті імені Лесі Українки

Представники Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна відвідали Волинський національний університет імені Лесі Українки з нагоди свята – річниці з Дня народження патронеси закладу.

Зустріч відбулася напередодні свята за участі ректора, представників БрТА, декана факультету історії, політології та національної безпеки Ярослава Яроша та заступника декана з виховної роботи, молодіжної політики та соціальної роботи Івана Рудянина.

Так, до ректора Університету Лесі Українки Анатолія Цьося завітали заступник командира з морально-психологічного забезпечення майор Василь Шарковський та старший офіцер відділення морально-психологічного забезпечення капітан Андрій Тюренков. Військові передали вітання від імені керівництва частини та привітали університет із 150-річчям від Дня народження Лесі Українки та Днем Університету.

З найкращими побажаннями військові вручили Анатолію Цьосю подарунок та побажали Університету, його керівництву, професорсько-викладацькому складу, працівникам та студентам невпинного розвитку та успіхів у всіх починаннях.

Leave a Comment