У Луцьку запустили експериментальний антикоронавірусний тролейбус
Волинь

У Луцьку запустили експериментальний антикоронавірусний тролейбус

27 лютого 2021, 10:59
0
0
Сподобалось?
0

В умовах пандемії COVID-19 працівники луцького автозаводу «Богдан» винайшли спосіб для запобігання швидкому розповсюдженню вірусу в межах транспортного засобу. Наприкінці жовтня минулого року підприємство запатентувало корисну модель «Спосіб очищення та знезараження поверхонь і повітря салонів транспортних засобів».

Суть цього способу полягає у встановленні в транспортних засобах бактерицидних опромінювачів двох типів. Першим тролейбусом, у якому встановили такі пристрої, став «Богдан Т70117» для Луцька. Зокрема, в салоні тролейбуса встановлені 2 бактерицидні опромінювачі та 2 бактерицидні опромінювачі-рециркулятори.

Опромінювач-рециркулятор може використовуватися постійно під час руху тролейбуса, незалежно від присутності чи відсутності пасажирів у салоні. Він абсолютно безпечний і не потребує провітрювання салону транспортного засобу.

Опромінювач бактерицидний призначений для кварцування салону прямими ультрафіолетовими променями. Використання цього виду знезараження можливе лише за відсутності людей в салоні, наприклад на кінцевих зупинках.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися