Волинь Новини

На Волині чистити сніг допомагали підприємці та господарі з власною технікою. ФОТО.

Як стало відомо, спільними зусиллями представників місцевої влади, комунальних служб, підприємців і небайдужих жителів вдалося оперативно організувати роботу з ліквідації снігових заметів та якнайскоріше стабілізувати ситуацію.

Про це пишуть на сайті Рожищенської громади.

У лютому мешканці Рожищенської територіальної громади, як і більшість жителів чи не всієї України, потерпали від хуртовини й снігопаду. Стихія ускладнила рух вулицями населених пунктів громади, паралізувала транспортне сполучення.

«Боротьба з наслідками стихії велася в посиленому режимі працівниками КП «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради», ПЖКГ «Рожище» і «Дубищенське». Добросовісно виконували свої обов’язки підприємства ТОВ «Данко» і філія «Рожищенський райавтодор» ДП «Волинський облавтодор», за якими закріплено обслуговування доріг державного та місцевого значення», – йдеться у повідомленні.

Також на прохання допомогти відгукнулися керівники фермерських господарств, підприємці, активні місцеві жителі, які власною спецтехнікою розчищали вулиці громади від снігу. Ніхто з них не шкодував часу, коштів, техніки, щоб допомогти людям вибратися із заметів.

«Від себе особисто та від мешканців Рожищенської громади щиро вдячний всім, хто долучився до боротьби з наслідками снігопаду. Велике спасибі за небайдужість, активну життєву позицію, безкорисливе прагнення робити добро. Прошу вибачення у жителів громади за тимчасові незручності, надіюся на ваше розуміння ситуації, що склалася», – звертається міський голова Вячеслав Поліщук.

Як розповів Віктор Лук’янчук, староста сіл Переспа, Богушівська Мар’янівка, Забара, Линівка, Малинівка, Мирославка, Трилісці, Тихотин, Бортяхівка, Літогоща, Іванівка, Корсині, Мильськ, Берегове, оперативно над ліквідацією наслідків заметіль спрацювало ТОВ «Данко», за яким закріплені ці населені пункти. Також долучилися до боротьби зі снігом ТзОВ «Вілія», «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради», місцеві фермери.

«Дякую керівниці ТОВ «Набуток» Галині Красовській та підприємцю Олександру Давидюку, які безвідмовно допомагали розчищати вулиці. Приємно, що в селі Кобче навіть без будь-яких прохань самостійно прибирав сніг Кобченський свинокомплекс», – розповів очільник сіл Топільне, Дмитрівка, Михайлин і Кобче Дмитро Кисіль.

За словами Лариси Забожчук, очільниці сіл Носачевичі, Вишеньки, Олешковичі, Луків, Крижівка та Незвір, над ліквідацією снігу добре спрацювало ТОВ «Данко», за яким закріплені ці населені пункти. Вагому допомогу в боротьбі зі сніговими заметами надали сільськогосподарські приватні підприємства «Несвіч», «Вишеньки», «Заріччя-агро», а також житель села Крижівка Володимир Артисюк.

Людмила Філіпчук, староста селища Дубище, сіл Рудня, Ольганівка, Валер’янівка та Єлизаветин, вдячна всім, хто відгукнувся на її прохання долучитися до ліквідації наслідків заметіль.

«Плідна співпраця у нас вийшла з підприємцями Святославом СидорчукомВалерієм ПоліщукомСергієм ГаврилюкомОлександром Сенюком, місцевим жителем Миколою Кропивою, з адміністрацією ТДВ «Рожищенський сирзавод», КП «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради», ТОВ «Данко», ПЖКГ «Дубищенське».

Очільниця сіл Рудка-Козинська, Козин, Оленівка та Пожарки Алла Мазелюк вдячна за допомогу в боротьбі зі стихією керівнику СВК «Зоря» Миколі Шпаку, Кобченському свинокомплексу, підприємцям Олександру Семенюку з Рудки-Козинської, Володимиру ТатюкуВолодимиру КолбачуОлегу Богайчуку з Пожарок, Святославу Кожану з Оленівки. Центральні дороги чистила фірма-підрядник ТОВ «Данко».

Олександр Сасовський, староста сіл Сокіл, Духче та Навіз, розповів, що в розчищенні доріг від снігу активно допомагали місцеві жителі Віктор СкрипчукВіктор КозинецьЄвген ЯцюкЛеонід ЧумакМикола ОкуневичРоман СвіцаСергій ГончаревичІван Ющук.

«Спасибі всім, хто з розумінням віднісся до ситуації, що склалася, та доклав чимало зусиль на боротьбу з наслідками негоди у нашій громаді, не шкодуючи своєї техніки, власного часу і пального», – пишуть на сайті.


Leave a Comment