Волинь Новини

На Волині міськрада заперечує свою причетність до продажу адмінбудівлі в центрі міста. ФОТО.

Як стало відомо, Ківерцівська міська рада заперечує свою причетність до продажу адмінбудівлі в центрі міста, яке знаходилось у власності Головного управління статистики у Волинській області.

Про це повідомляє пресслужба міської ради на своїй сторінці у фейсбуці, перадає Район. Ківерці.

Нагадаємо, Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській області виставило на аукціон адміністративну будівлю загальною площею 346,9 квадратних метрів за адресою: місто Ківерці, вулиця Незалежності, 18. Приміщення придбав місцевий підприємець Олексій Заяць.

Майно, яке продавалось Регіональним відділенням фонду державного майна України через аукціон, а саме адміністративна будівля, перебувало у державній власності.

Ківерцівська міська рада може приймати рішення про продаж майна, яке знаходиться у комунальній власності Ківерцівської міської територіальної громади. Станом на сьогодні, міська рада здійснює усі можливі, згідно чинного законодавства України, заходи щодо передачі державного майна, яке знаходиться на території громади, у комунальну власність Ківерцівської міської територіальної громади.

«Наголошуємо, що КІВЕРЦІВСЬКА МІСЬКА РАДА НЕ МАЄ ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ ДО ПРОДАЖУ АДМІНІСТРАТИВНОЇ БУДІВЛІ, що знаходиться за адресою: місто Ківерці, вулиця Незалежності, 18», – йдеться у кінці допису.

Leave a Comment